IO3: E-learning platform

ELPIDA-kurset (http://course.elpida-project.eu) er implementeret i Moodle open source-læringsplatform.

Platformen er flersproget, der understøtter seks sprog (EN, EL, DA, DE, NO, PT).

Der vil blive brugt et Responsive Web Design tilgang, der tilpasser layoutet til de brugte medie (PC, tablet, smartphone).

Deltagerne skal følge en simpel 2-trins registrering / indskrivningsprocedure ved at oprette en konto til Moodle-platformen, mens en systemadministrator giver dem adgang til programmet.

Uddannelsesmaterialet vil være tilgængeligt på seks sprog (dansk, engelsk, tysk, græsk, norsk og portugisisk), der tilbyder fjernundervisning fleksibilitet. Indholdet er organiseret i seks selvstændige moduler, der sigter mod træning, bevidstgørelse og / eller holdningsændring inden for områderne Menneskerettigheder, Kommunikation, Stressstyring, Overgang til Voksenliv, Seksuel Sundhed, Aldring.

Hvert enkeltstående modul leveres i form af en "bog" opdelt i kapitler / underkapitler. Det indeholder også ordlisteord, forslag til relateret til tema / emneaktiviteter og i de fleste tilfælde eksterne ressourcer (indlejret i "bogen"). Modulerne afsluttes med korte spørgeskemaer og vil blive brugt til at opgradere indholdet, præsentationsmetoden og leveringsmetoden for ELPIDA-kurset.

Facilitering af kursus udføres for den engelske version af den ansvarlige moduludvikler / partner. For de sproglige versioner vil ansvarlig være sprogpartnerne, der vil fungere som mellemmand mellem de studerende og indholdsudvikleren.

Projektpartnerne mener, at viden, der opnås gennem denne uddannelsesplatform, vil have en positiv indflydelse på personer med udviklingshæmning og vil bidrage til en bedre overgang til voksenalderen, social integration og en bedre livskvalitet generelt.